• Chr. Kolds Vej 1, 9000 Aalborg
 • 96316700
 • vejgaardoestreskole@aalborg.dk
 • 5798003746661
image

Vejgaard Østre Skole

Billedet på sidehoved

_______________________________________________________________________________________________________________________

Motionsdag 0. klasse 2016

 • ikon
  Susanne Christensen den 25-10-2016
  Motionsdag 0. klasse
  0.klasserne havde deres egen motionsdag på skolen den 14. oktober. Børnene var delt i 7 grupper på tværs af klasserne. Det var sjovt at være sammen med andre børn end klassekammeraterne, og alle gjorde deres bedste.

  Lidt billeder fra dagen i de forskellige afdelinger er delt i skolens fotoalbum på intra, og derudover kan der ses flere opslag med billeder på skolens facebookside.
 • ikon
  Susanne Christensen den 14-10-2016
  Skolernes motionsdag
  Traditionen tro har alle på VØS i dag haft skolernes motionsdag, så det er en flok trætte børn, der sendes på ferie i dag!
  Ældste afdeling har haft triatlon omkring Gigantium.
  Mellemtrinen har været her på skolen samt på Filstedvejens skole, hvor de to skoler har dystet indbyrdes mod hinanden i floorball, forhindringsbane, mooncarræs, samarbejdsøvelser - samt se hvor langt de kunne trække en bil rundt på vores løbebane. 
  Yngste afdeling har afholdt sponsløb i Golfparken. Spar købmanden på Aarestrupvej samt Salling Plast har sagt ja til at sponsere eleverne med 1 kr. for hver kilometer der blev løbet. I alt fik yngste afdeling indsamlet 2910 kr. som går til at sende børn i skole i Burkina Faso. Stor tak til vores to sponsorere, for at hjælpe med at gøre dette muligt!
  Billeder fra dagen følger i løbet af næste uge.

  Rigtig god efterårsferie og på gensyn den 24. oktober!

Besøgstæller

247445