• Chr. Kolds Vej 1, 9000 Aalborg

Den første skoledag

Svend Aage Jensen den 10-08-2015
    Den første skoledag
    Flaget var hejst, solen skinnede fra en bå himmel og forventningsfulde børn - de yngste med deres forældre - mødte op til den første skoledag. Mange klasser mødte op til et anderledes klasselokale, idet den gamle grønne kridttavle i løbet af sommerferien var blevet udskiftet med en interaktiv tavle, som nu er i alle lokaler. Eleverne fik endnu mere at glæde sig til og klappede begejstret, da skoleleder Jesper Saugstrup fortalte, at fodboldbanen skal erstattes af en multibane i løbet af efteråret. Skoleboden er også under renovering. Læs mere derom på vores Facebook.
    Ang. skolestart findes der en guide til børn mellem 5 og 9 år samt deres forældre på www.førsteskoledag.dk. Websitet giver de bedste artikler omkring skolestart, herunder skoletaske, madkasser, reaktioner på skolestart, skolereformen og meget andet.