• Chr. Kolds Vej 1, 9000 Aalborg
 • 96316700
 • vejgaardoestreskole@aalborg.dk
 • 5798003746661
image

Vejgaard Østre Skole

Billedet på sidehoved

_______________________________________________________________________________________________________________________

Prøvede kræfter med SkoleOL

 • ikon
  Svend Aage Jensen den 20-05-2015
  Prøvede kræfter med SkoleOL
  Hele 5. årgang deltog tirsdag den 19. maj i atletikstævnet SkoleOL i Skovdalen. Lokalstævnet, der er blevet afviklet over flere dage for ca. for 1300 skoleelever i 4. - 7. klasse, blev sat i gang med en åbningstale af sundheds- og kulturrådmand Mads Duedahl. De bedste klasser fra lokalstævnerne går videre til finalestævnet i København. Vores elever havde en god dag og nøjedes med at konstatere helt i den olympiske ånd: “Det vigtigste er ikke at vinde, men at deltage, ligesom det vigtigste i livet ikke er triumfen, men kampen for den. Det essentielle er ikke at have erobret, men at have kæmpet godt".
 • ikon
  Svend Aage Jensen den 10-05-2015
  Afgangsprøverne startet
  På 70-årsdagen for Danmarks befrielse, den 4. maj, startede 9. klasserne afgangsprøverne med en diktat om Nelson Mandela. Efter diktaten havde eleverne en læseprøve, der bestod af en tekst med tilhørende opgaver. Tirsdag blev eleverne afprøvet i deres matematiske færdigheder uden brug af hjælpemidler. Onsdag og torsdag var det henholdsvis dansk stil samt problemregning.
  Den 1. juni starter de mundtlige prøver, som for første gang nogensinde omfatter idræt. 9.z er blevet udtrukket til afgangsprøve i idræt. Desuden vil der være prøver i dansk, historie, fysik, tysk og engelsk.
 • ikon
  Svend Aage Jensen den 24-04-2015
  Prinsens Musikkorps på underholdende besøg
  Prinsens Musikkorps var på besøg den 24. april og spillede et skønsomt udvalg af deres repertoire, der strakte sig fra Mozart til "Den lille kattekilling", for eleverne i den yngste og mellemste afdeling. På en underholdende måde præsenterede musikkorpset også de enkelte instrumenter og deres muligheder. Se også videoen på vores Facebook.

Besøgstæller

17385