• Chr. Kolds Vej 1, 9000 Aalborg
 • 96316700
 • vejgaardoestreskole@aalborg.dk
 • 5798003746661
image

Vejgaard Østre Skole

Billedet på sidehoved

_______________________________________________________________________________________________________________________

Dimission og afslutning

 • ikon
  Svend Aage Jensen den 28-06-2015
  Dimission og afslutning
  Med sang og taler blev skolens 9. klasser dimitteret onsdag den 24. juni ved en lille sammenkomst i hallen. Resten af skolens elever var samlet til afslutning i den sidste time fredag den 26. juni. Der blev igen sunget af skolens kor og holdt tale af skoleinspektør Jesper Saugstrup Jensen, der ønskede alle en god sommerferie. Inden skolen blev forladt, gav mange elever deres kammerater og lærere en knuser med ønsket om en god ferie.
  Mandag den 10. august kl. 8.00 er ferien slut, og 1.-9. klasserne starter med fuldt skema. Samme dag kl. 9.00 begynder de nye 0. klasser.
  Alle ønskes en rigtig god sommerferie! 
 • ikon
  Svend Aage Jensen den 12-06-2015
  Lejrskolernes tid
  Skolens 2., 5. og 8. klasser er netop vendt hjem efter dejlige lejrskoleophold. 2. klasserne havde 3 oplevelsesrige dage i Rudbjerglejren, 5. klasserne havde 3 gode dage i Dokkedallejren og 8. klasserne var 5 fantastiske dage på Bornholm. De fleste børn elsker lejrskole med god grund, for der er ingen klokke, der ringer ud og ind; men vidde rammer med tid til fordybelse og plads til samvær på andre og nye måder.
 • ikon
  Svend Aage Jensen den 30-05-2015
  Festlig sidste skoledag for 9. klasserne
  Så kom dagen, som mange i 9. klasse havde set frem til. Dagen, hvor der blev taget afsked med den almindelige undervisning ved et show i hallen samt den traditionelle fodboldkamp mellem eleverne og lærerne på sportspladsen. Dagen startede med morgenmad i klasseværelserne, hvortil eleverne ankom i fantasifulde udklædninger. Kl. 10 begyndte et flot og veltilrettelagt show med nomineringer og uddeling af awards til diverse elever og lærere. I den efterfølgende fodboldkamp blev eleverne igen "de små", selv om elevernes helt dominerende spiller, Jesper Hansen 9x, flere gange holdt "legestue" med lærerne med sine skarpe driblinger. 9. klasserne måtte slæbe en "sæk" på hele 6 - 4 med til Fårup Sommerland.
  Klik på ikonet herunder for at se flere billeder.

Besøgstæller

34613