BRANDØVELSE

• Susanne Christensen den 21-09-2017
    BRANDØVELSE
    Torsdag den 21. september kl. 9 blev der afholdt en planlagt brandøvelse. Øvelsen gik over al forventning og foregik i et roligt tempo og uden panik. Det tog 4 minutter og 15 sekunder og så stod alle på skolens sportsplads, hvilket er godkendt. Jesper præsenterede de 3 flag - rød, gul og grøn, hvorefter det grønne flag blev rejst, så eleverne kunne gå tilbage til deres klasser. Næste gang der bliver øvelse, bliver personalet advaret om øvelsen på forhånd, og dernæst en øvelse, hvor ingen på forhånd ved, hvornår alarmen går. Vi laver øvelserne så både børn og voksne ved, hvordan de skal forholde sig, hvis brandalarmen går.
  • Susanne Christensen den 13-09-2017

VØS-drenge besejret

Som sædvanlig blev kampen mod Gl. Hasseris Skole for vore drenge en tæt affære. I fjor halede vi en sejr hjem i overtiden, men i år måtte vi se os besejret med cifrene 1 – 3. Ved pausen var måltavlen ikke kommet i brug. Gæsterne havde haft en lille overvægt i spil og chancer, men manglende skarphed fra gæsternes side og solidt målmandsspil af Shaban sikrede 0 – 0 efter de første 30 minutter.

Efter pausen satte gæsterne sig på spillet, og fuldt fortjent bragte de sig i front 5 minutter inde i anden halvleg. Et stolpeskud fra gæsterne havde advaret os. VØS-drengene havde svært ved at få flow i spillet og truede sjældent gæsternes mål. Alligevel fik vi udlignet med 9 minutter tilbage, da Simon Madsen stod ved bageste stolpe og med en kølig inderside sparkede Mathias Mortensens perfekte hjørnesparksbold i målet til stor jubel i VØS-lejren.

Gl. Hasseris skabte og brændte stadig chancer. Det lignede en kamp, som skulle afgøres efter straffespark, men således skulle det ikke gå. Et øjebliks uopmærksomhed i de bageste geledder gav en Hasseris-spiller frit spil, og han scorede bag en chanceløs Shaban. Det blev til yderligere en scoring, så de hvidblusede fra den finere bydel i Aalborg kunne række armene i vejret som sejrherre. Ærgrelsen stod malet i ansigterne hos vores tapre drenge, men overmagten havde været for stor.

Der var fidusbamse til Shaban og fair play-pris til Markus Poulsen. For mange af drengene var det sidste chance for at nå i finalen i Ekstra Bladets turnering, mens der er nyt håb for de lidt yngre årgange næste år.

Forza VØS

Jens Peter Hansen
    Allenatore et directore tecnico – og somme tider buschauffør