• Chr. Kolds Vej 1, 9000 Aalborg
 • 96316700
 • vejgaardoestreskole@aalborg.dk
 • 5798003746661
image

Vejgaard Østre Skole

Billedet på sidehoved

_______________________________________________________________________________________________________________________

Håndværk og design på Utzon

 • ikon
  Susanne Christensen den 27-09-2016
  VØS-drenge ude
  Lige som i fjor blev det Gug Skole, der satte en stopper for drengene fra VØS i Ekstra Bladets fodboldturnering. I en livlig og til tider velspillet match tog de rød-sortstribede sejren med 5 – 3 efter 3 – 1 ved pausen.
  De fysisk stærke Gug-drenge tromlede frem fra start, og allerede efter 2 minutter måtte Frederik Hyldgaard pille bolden ud af netmaskerne. Det så faretruende ud, men gradvist spillede de teknisk dygtige hvidblusede sig tilbage i kampen. Younes gik solo over en halv banelængde, men afsluttede forbi mål. Han tog samme tur efter 10 minutter, og hjemmeholdets forsvar måtte ty til ulovligheder for at stoppe den elegante midtbanespiller. Det korrekt dømte straffespark omsatte Filip Brink sikkert til udligning. Herefter bølgede spillet frem og tilbage. Det var tydeligt, at det direkte spillende fysisk svagere Vejgaard-hold ikke bekom hjemmeholdets forsvar vel. Amir gik solo, men heller ikke han havde held med sin afslutning. Alle havde vel indstillet sig på uafgjort ved sideskiftet, men de to sidste minutter blev skæbnesvangre for VØS. To hurtige scoringer gav vores pausethe en bitter smag.
  Vi sadlede om fra starten af anden halvleg. Alligevel var det Gug, som først scorede på et spark fra kanten af straffesparksfeltet, inden vi fandt os til rette i den nye konstellation. Vi fik gradvist fundet os til rette, og med 15 minutter tilbage reducerede vi atter engang. Denne gang på et straffespark, som Amir tog i bedste ”Pusic-stil”.  Det var igen gang Younes, som blev nedlagt i det kriminelle felt. Samme Younes skabte for alvor spænding om resultatet, da han løb slalom gennem modstanderforsvaret og reducerede til 3 – 4. Tættere kom vi desværre ikke. I de døende minutter af kampen pandede en af Gugs store drenge bolden i maskerne til slutresultatet 5 – 3.
  Drengene var naturligvis skuffede efter kampen. Med en lille smule ”tur” i den havde vi vundet den kamp. Det fysiske aspekt spiller en stor rolle, og her må vi konstatere, at der skal spises endnu flere havregryn, hvis vi vil være på højde med de største. Der er grund til at fremhæve, at vi atter en gang har bidraget til turneringen med godt fodboldspil og har leveert en absolut godkendt præstation.
  Dagens fidusbamse gik til Amir, mens Mathias Mortensen modtog fairplay-håndklædet efter en løfterig indsats som venstre back.
  Vi er klar igen næste år, for Ekstra Bladets skolefodboldturnering står meget højt på listen over skoleaktiviteter, som eleverne sætter pris på.
  Forza VØS
  Jens Peter Hansen
  Allenatore et directore tecnico (og somme tider buschauffør)
   
 • Susanne Christensen den 22-09-2016
  Håndværk og Design
  5B var tirsdag den 20. september på besøg på Utzon Centret, hvor de skulle designe deres eventyrhavn. De startede med at lave øvelser og opleve havnen. Så skulle de hjem og lave skitser og fremlægge deres ide for deres grupper. Herefter skulle de så lave deres drømmehavn i model størrelse ved hjælp af diverse materialer. De prøvede alle mand at tegne i et 3D univers. Super god og spændende dag!

Besøgstæller

235583