• Chr. Kolds Vej 1, 9000 Aalborg
 • 96316700
 • vejgaardoestreskole@aalborg.dk
 • 5798003746661
image

Vejgaard Østre Skole

Billedet på sidehoved

_______________________________________________________________________________________________________________________

VØS-piger stoppet af levende plankeværk

 • ikon
  Susanne Christensen den 14-10-2016
  Skolernes motionsdag
  Traditionen tro har alle på VØS i dag haft skolernes motionsdag, så det er en flok trætte børn, der sendes på ferie i dag!
  Ældste afdeling har haft triatlon omkring Gigantium.
  Mellemtrinen har været her på skolen samt på Filstedvejens skole, hvor de to skoler har dystet indbyrdes mod hinanden i floorball, forhindringsbane, mooncarræs, samarbejdsøvelser - samt se hvor langt de kunne trække en bil rundt på vores løbebane. 
  Yngste afdeling har afholdt sponsløb i Golfparken. Spar købmanden på Aarestrupvej samt Salling Plast har sagt ja til at sponsere eleverne med 1 kr. for hver kilometer der blev løbet. I alt fik yngste afdeling indsamlet 2910 kr. som går til at sende børn i skole i Burkina Faso. Stor tak til vores to sponsorere, for at hjælpe med at gøre dette muligt!
  Billeder fra dagen følger i løbet af næste uge.

  Rigtig god efterårsferie og på gensyn den 24. oktober!
 • ikon
  Susanne Christensen den 06-10-2016
  VØS-piger stoppet af levende plankeværk
  I en fodboldkamp på meget højt niveau måtte vore dygtige piger se sig besejret af Gl. Lindholm Skole på et solbeskinnet og veltrimmet Lindholm Høje Stadion. Hjemmeholdet vandt 2 – 1 efter en føring på 1 – 0 ved pausen. Lad det være sagt med det samme: vore piger havde i den grad fortjent sejren, men lykken stod dem ikke bi denne smukke oktoberdag. Undertegnede havde håbet på, at vi ville have indløst billet til næste runde, men hjemmeholdet havde en forrygende målvogter, som kun lod sig overliste en enkelt gang, da Maria 9y kort før tid reducerede til 1 – 2 og dermed gjorde afslutningen ekstra spændende.

  Hjemmeholdet åbnede med et par nærgående forsøg, men vi fik reddet kastanjerne ud af ilden og svarede igen. Gl. Lindholm kom i front midt i første halvleg, da et indlæg blev omsat i mål ved bageste stolpe. Vi svarede flot igen, og med et skud på overliggeren og et par friløbere, som på mirakuløs vis blev reddet af deres keeper, fik vi for alvor lagt tryk på solsidens helte.  Spillet bølgede lystigt frem og tilbage. Vort påpasselige centerforsvar med Anne 9x og Victoria 8b pillede pynten af alle optræk til gennembrud.

  Efter sidebyttet fortsatte vi med spilovertag. Derfor var det ekstra ærgerligt, at et frispark til hjemmeholdet i en gunstig position blev omsat i en scoring uden chance for Astrid i VØS-buret 10 minutter inde i anden halvleg. Dette tog dog ikke modet fra vores velmotiverede piger. De fightede og spillede ufortrødent videre og pressede hjemmeholdte. Det er en gåde, hvordan deres målmand op til flere gange hev pragtredninger ud af ærmet Hun havde desuden indgået en pagt med målstolperne, så bolden ikke landede bag hende, når vi tordnede skud på såvel stolpe som overligger. Som nævnt måtte vi helt hen til 5 minutter før tid, inden Maria fik scoret. Vi jagtede en udligning, men måtte konstatere, at lærernes dag ikke var lig med VØS´ dag.

  I mine år med skolefodbold har jeg ikke tidligere oplevet en så medrivende pigekamp. Indstillingen, spillet og gejsten var i top. Vi er klar igen næste år, hvor 7 af dagens aktører igen er klar til at trække VØS-trøjen over hovedet og give den en skalle.

  Fidusbamsen gik i dag til Anne, og fair play-prisen gik til Marikka 7a.

  Forza VØS
  Jens Peter Hansen
  Allenatore et directore tecnico (og på lærernes dag buschauffør)
   

Besøgstæller

245234