• Chr. Kolds Vej 1, 9000 Aalborg

Farvel til skolen

Svend Aage Jensen den 22-06-2016
    Farvel til skolen
    Hallen var godt fyldt op af glade 9. klasses elever og deres stolte forældre, da der onsdag den 22. juni blev holdt dimission på Vejgaard Østre Skole. Skolens kor indledte med flot sang, og derefter fulgte taler af skoleleder Jesper Saugstrup, skolebestyrelsesformand Lars Diekhöner, lærere og elever. Eleverne modtog deres velfortjente eksamensbeviser og sagde pænt farvel til deres lærere. Særlig pænt farvel blev der sagt til en af deres lærere, Lillian Helenius, som efter 45 års ansættelse på skolen har valgt at nyde sit otium. Skolen ønsker alle alt godt i fremtiden!
    Svend Aage Jensen den 28-06-2016
    Ferie, ferie, ferie

Med sang fra skolens kor og en lille tale af skoleleder Jesper Saugstrup blev der i den sidste time fredag den 25.6. sat punktum for skoleåret 2015/16 og goddag til sommerferie for skolens elever. Onsdag den 10. august kl. 8.00 møder eleverne igen efter normalt skema. Skolen ønsker alle en rigtig god ferie.
    Svend Aage Jensen den 05-06-2016

Hyttetur i strålende solskin

På årets første sommerdag tog 2. årgang af sted på sommerlejr i Rubjerglejren ved Løkken. Vejrguderne havde sørget for det allerbedste vejr, og det blev til 3 gode dage med forskellige aktiviteter. Heraf kan nævnes snobrødsbagning, lave sandslotte på stranden, diverse spil, madlavning og ikke mindst hygge med frugt og kage.

201394