• Chr. Kolds Vej 1, 9000 Aalborg

6. klasserne dystede til Skole-OL

Svend Aage Jensen den 20-05-2016
    6. klasserne dystede til Skole-OL
    Sammen med 1200 elever fra 4., 5. og 6. klasser fra 20 forskellige skoler deltog Vejgaard Østre Skoles 6. årgang i Skole-OL, som blev afviklet af Aalborg Atletik & Motion i Skovdalen. Det blev en god dag med hygge og konkurrencer i nogle af de samme discipliner som til det “rigtige OL” i Rio i august 2016: 60 meter, hækkeløb, 400 meter, længdespring, hylerkast og 20x60m stafet. Vinderen går videre til finalestævnet i København 7.-10. juni; men skolens hold nøjedes med at hylde den olympiske ånd:"Det vigtigste er ikke at vinde, men at være med."
    Svend Aage Jensen den 27-05-2016
    Sidste skoledag for 9. klasserne
    Endelig kom dagen, som eleverne i 9. klasserne længe havde set frem til: sidste skoledag! I dagens anledning mødte eleverne op i de mest fantasifulde udklædninger: TopGun-piloter, oliesheiker, et katolsk højerestående team, en amerikansk mafioso, soldiergirls, stenalderkvinder, bamser, ulve, ballerina, sørøvere, cirkusprinsesse, en HighHat Clown, en catwoman, strandløver, en bevæbnet snigmorder/finskytte og mange flere.
    9. klasses eleverne startede dagen med morgenmad i deres klasser. Derefter fejrede de dagen med alle skolens elever som tilskuere i 3. og 4. lektion med karamelkastning, diverse ”kåringer” i hallen og ikke mindst til sidst den traditionsrige fodboldkamp mod lærerne. For en gangs skyld måtte lærerne erkende et nederlag, thi da kampense dommer, skoleleder Jesper Saugstrup Jensen, fløjtede kampen af, stod der 6-4 i elevernes favør. Over middag tog nogle elever i Fårup sommerland og andre på Egholm. Se billeder ved at klikke på ikonet herunder.
    Svend Aage Jensen den 17-05-2016

Lagkagekonkurrence - Masterchef 2016

Hvem kan lave den flotteste og mest velsmagende lagkage? Vejgaard Østre Skoles valghold ”Mad og Motion” på 9. årgang fik nøjagtig én time og 15 minutter til at løse denne opgave. Udfordringen ”Masterchef” i lagkageproduktion rummede naturligvis forskellige regler og muligheder for ingredienser og deres brug, men ellers var det kun fantasien, der satte grænserne.
    Efter nøje vurdering af smag og udseende meddelte det strenge, men retfærdige og lagkagekyndige dommertriumvirat, lærerne Anders Østergaard, Heidi Thomsen og Morten Andersen, at det var holdet bestående af Agnete 9.a, Katrine 9.b, Lasse 9.b samt Allan 9.C, som løb med sejren for en lagkage, der var både ”flot og velsmagende”. Derefter blev der spist lagkage til den store guldmedalje. Se flere billeder ved at klikke på ikonet herunder.