Line Qvist Nielsen den 15-01-2019
    Informationsmøde for forældre til kommende skolebørn

Vejgaard Østre Skole vil gerne invitere til informationsmøde for interesserede forældre.

Tirsdag den 22. januar 2019 klokken 17-19 i personalerummet på 2. sal i hovedbygningen.

Vi glæder os til at se jer :-).

Line Qvist Nielsen den 07-01-2019

Vi glæder os allerede...

2019, starten på et nyt år. Det betyder også, at det nu er tiden at tænke i skolestart. Skal dit barn begynde i skole i 2019, er det nu tid til at indskrive barnet.

Skoleindskrivningen er digital. Du tilmelder dit barn på hjemmesiden
    www.indskrivning.dk , hvor du skal logge ind med dit NemID. Indskrivningen er åben i perioden den 7. januar til den 1. februar 2019.

Skal barnet benytte skolens fritidsordning (DUS), tilmeldes barnet ligeledes via
    www.indskrivning.dk.

Vi glæder os til at byde dig og dit barn velkommen, og vi glæder os til at give dit barn en god skolestart.

Se mere på: